ARHIVA

Cum ne pot ajuta îngerii să atragem abundența?

hgtree

A fi spiritual nu înseamnă a fi sărac. A fi spiritual mai înseamnă, printre altele, și să manifești, demonstrând astfel, credința pe care o ai în lumea nevăzută, o lume bogată de entități de Lumină dornice să îți fie de folos. Când am discuții cu habotnicii care iau în derândere calea spirituală prin experimentare a diverselor tehnici și practici mai puțin uzitate în cadrul instituționalizat al bisericii tradiționale, îi trimit să citească CREZUL, unde se spune – negru pe alb – Cred întru Unul Dumnezeu, Tatăl Atotțiitorul, Făcătorul cerului și al pământului, al tuturor celor văzute și nevăzute.

Dacă avem acces prin rugăciune la această lume nevăzută, de ce să nu ne împrietenim cu ea și să îi spunem care ne sunt dorințele, frământările etc., mulțumind cu recunoștință pentru tot ajutorul pe care îl primim?!

Iată câteva idei cum putem apela la sprijinul îngerilor pentru a crea abundență și stabilitate în resursele noastre financiare.

ABUNDENȚA

Abundența este definită ca o cantitate din ceva anume, dar când vorbim despre ea cu îngerii, reprezintă venituri în bani, satisfacerea nevoilor materiale și spirituale și sentimentul împlinirii misiunii. Abundența este o calitate a spiritului și este firesc să o primim. Dacă trăiți o viață care vă place, atunci aveți abundență din belșug.

Crearea abundenței

Îngeri divini ai abundenței, sunt recunoscător/recunoscătoare pentru oportunitățile care îmi apar mereu de a crea abundență în viața mea chiar acum. Mulțumesc că mă îndrumați către mai multă abundență.

Creștere

Mulțumesc, îngerilor, pentru binecuvântările din viața mea. Îmi deschid brațele să primesc abundența pe care știu că o merit!

FINANȚE

Căutare

Mulțumesc, îngeri, că revărsați iubirea voastră asupra finanțelor mele. Las orice temeri în seama voastră, știind că vegheați asupra lor cu ochi cerești.

Creștere

Îngeri divini ai abundenței, mulțumesc că-mi oferiți bunăstare financiară și mă îndrumați către abundența pe care o merit. Venitul îmi crește pe măsură ce înțeleg că este dreptul meu spiritual să fiu susținut/susținută. Și așa este!

Investiții

Mulțumesc, îngerilor, că îmi îndrumați cu iubire această afacere, știind că investițiile mele sunt pentru binele suprem. Las în seama voastră conducerea acestei situații. Și așa este!

Obținerea de idei și de sugestii

Mulțumesc, Arhanghele Uriel, că luminezi cu torța ta finanțele mele, să pot înțelege unde trebuie îmbunătățite și vindecate. Mulțumesc că-mi călăuzești inteligența spre idei și soluții. Și așa este!

Obținerea urgentă de bani

Dragi îngeri, las în seama voastră situația mea financiară, știind că nevoile mele urgente vor fi satisfăcute de voi acum. Mă deschid să primesc abundența la care sunt îndreptățit în plan spiritual. Mulțumesc!

Trimite unei prietene

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email