ARHIVA

Cum să folosești afirmațiile pentru a manifesta ceea ce îți dorești

cuvantul

 

Despre puterea cuvântului s-au scris tone de cărți, iar internetul abundă în tot felul de materiale pe acest subiect. Dar parcă toate pornesc de la o sursă, care a înțeles pe deplin ce însemnătate poate avea în realitate următoarea propoziție: „Prin cuvintele tale te vei salva, prin cuvintele tale te vei condamna”. Este vorba despre Florence Scovel Shinn, a cărei lucrări de genul JOCUL VIEȚII domină și în zilele de astăzi literatura dedicată succesului și prosperității. De la ea s-a inspirat Louise L. Hay, iar în plan autohton, ieșeanca Niculina Gheorghiță, care pun accentul științific pe respectarea cu strictețe a unui program de 21 de zile, timp în care se lucrează cu o afirmație scrisă sau rostită de 29 de ori/zi. Totul pentru a produce o schimbare în „calculatorul” uman. Afirmarea continuă stabilește credința în subconștient.
Florence Scovel Shinn susține că tot binele care este făcut să se manifeste în viața noastră este un fapt deja realizat în Mintea Divină și este eliberat prin cuvântul rostit. Din acest motiv, crede autoarea, este important să fim extrem de atenți la ceea ce rostim.
Iată câteva afirmații sugerate de Florence Scovel Shinn pentru scopuri precise.

PROSPERITATE
Dumnezeu este furnizorul meu infailibil și mari sume de bani vor veni la mine rapid, sub grație, în moduri perfecte.

IDEEA DIVINĂ
Orice plan pe care Tatăl din ceruri nu l-a construit, să se dizolve și să dispară, iar Ideea Divină să se întâmple acum.

ADEVĂR
Doar ceea ce este adevărul lui Dumnezeu este adevărul meu, pentru că eu și Dumnezeu suntem UNA.

CREDINȚĂ
Așa cum sunt una cu Dumnezeu, sunt una cu ceea ce e bine pentru mine, pentru că Dumnezeu este Cel ce Dăruiește și Darul. Nu pot separa Dăruitorul de Dar.

IUBIRE DIVINĂ
Iubirea Divină dizolvă și risipește fiecare condiție greșită din mintea, corpul și afacerile mele. Iubirea Divină este cel mai puternic preparat chimic din univers și dizolvă tot ceea ce nu-i aparține!

SĂNĂTATE
Iubirea Divină iunundă conștiința mea cu sănătate și fiecare celulă din corpul meu e plină de Lumină.

VEDERE CLARĂ
Ochii mei sunt ochii lui Dumnezeu. Văd cu ochii Spiritului. Văd clar drumul deschis. Nu există obstacole în calea mea. Văd clar planul perfect.

GHIDARE
Sunt sensibilă în mod divin la călăuzele mele intuitive și dau instantaneu ascultare voinței Tale.

AUZ
Urechile mele sunt urechile lui Dumnezeu, aud cu urechile Spiritului. Sunt non-rezistență și doresc să fiu călăuzită. Aud fericită veștile de mare bucurie.

CARIERA DREAPTĂ
Am o muncă perfectă, în mod perfect, ofer un serviciu perfect pentru o plată perfectă.

ELIBERAREA DIN TOATĂ SCLAVIA
Arunc toată povara Hristosului interior și mă eliberez!

Fie să aduceți în manifestare MODELUL DIVIN al vieții voastre, Sănătate, Prosperitate, Iubire și Perfectă Expresie de Sine!

p.s. Dacă ai o problemă punctuală cu care te confrunți și ești deschis pentru o rezolvare prin puterea cuvântului, contactează-mă: Teodora Ivan, consilier de dezvoltare personală – 0724 082738 sau teodoraivan@yahoo.com pentru a stabili împreună CUVÂNTUL ce să ducă la schimbarea situației.

Trimite unei prietene

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email