ARHIVA

Cum să pui corect întrebările legate de boală

eu

Pentru că luna decembrie e, prin definiție, luna cadourilor, Fundația Life 2008 din Oradea organizează o serie de evenimente gratuite, începând de la conferințe și până la terapii energetice. Gestul conducerii fundației pornește de la un principiu foarte simplu: omul de lângă tine poate fi ajutat și cu un cuvânt, o soluție dacă ascultă șoaptele Universului, ce îl aduc în locul potrivit, în momentul potrivit.
Am acceptat provocarea de a începe această campanie specială de oferire de cadouri spirituale și energetice și am avut bucuria și onoarea de a prezenta, pe scurt, minunata Terapie a Răspunsului Spiritual, care, mie, mi-a schimbat viața. Tema principală a discuției a constituit-o starea de sănătate, mai precis, care sunt acele întrebări legate de boală ce ne pot face conștienți de tiparele mentale negative.

* Cât la sută gândesc că boala e ceva rău?
* Cât la sută gândesc că am această boală pentru că ea reprezintă o pedeapsă?
* Am un avantaj, foarte evident și pentru mine, din această boală? (de ex. nu trebuie să mă duc la locul de muncă pe care-l detest/ nu trebuie să lucrez/ nu trebuie să-mi asum responsabilități)
* Cât la sută mă folosesc de boala mea pentru a obține de la ceilalți compasiune/îngrijire/iubire?
* Cât la sută cred că sunt capabilă să trăiesc fără boala mea?
* Cât la sută cred că merit să mă vindec?
* Cât la sută mă autopedepsesc pentru eșecurile mele?

Acestea sunt doar câteva din întrebările cu care lucrăm într-o ședință de terapie. Dacă primul pas îl îndeplinim, și anume acela de a deveni conștienți de faptul că avem o problemă de sănătate și suntem deciși să o și rezolvăm, lucrurile se îndreaptă rapid și armonios.

Trimite unei prietene

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email