ARHIVA

Cum să te vindeci? Totul începe cu tine!

download-1

Este timpul să faci primul tău pas spre vindecarea personală. Această ceremonie i-a fost transmisă unui mare învățător toltec de bunica sa, recunoscută ca vindecătoare, care a ținut vie tradiția veche toltecă în arta transformării personale.

Ceremonia servește ca inițiere și angajament pentru auto-vindecare și produce un obiect puternic de reamintire care va asista în călătoria ta continuă de vindecare. În această practică, vei combina obiectele cu imaginea ta pentru a alinia frumusețea și potența lor cu tine însăți. Realizarea acestei ceremonii simbolizează realizarea ta că ești artistul vieții tale și recunoașterea că vindecarea ta este primul pas către crearea capodoperei care este povestea vieții tale.

Pregătește și adună:

·    O fotografie cu tine

·    Un borcan de sticlă sau alt recipient cu capac

   • Câteva obiecte de unică folosință mici, care reprezintă vindecarea pentru dvs. sau care sunt personal semnificative și atractive (de exemplu, scoici, flori, pietre, lemn de drift, conuri de pin, bucăți de țesătură colorată)

   • Tămâie (opțional)

·    Apă

Pentru început, pune fotografia și obiectele de unică folosință în borcan/container. Dacă utilizezi tămâie, sfărâmă puțin din ea și adaug-o și în recipient. Apoi umple recipientul cu apă. Apa este un simbol universal pentru viață și, ca aerul, este o conductă pentru schimbul de energie între obiecte.

Apoi, stabilește-ți intenția de a te vindeca și de a deveni artistul vieții tale, rămânând deschis respirației și oricărei senzații care apare și spune următoarea mantră cu voce tare:

Mă angajez în vindecarea continuă a Sinelui meu cel mai profund, să îmi deschid inima, să îmi îngrijesc corpul, să îmi îngrijesc mintea, să renunț la dependența de suferință. Sunt creatorul vieții mele și sunt gata să-mi creez capodopera.

Apoi, pune capacul borcanului și așează-l undeva nestingherit timp de trei zile. Ai creat acum un container puternic de gestație, unul în care energia obiectelor poate fi combinată cu propria energie. În următoarele trei zile, de fiecare dată când vezi sau îți amintești de borcan, oprește-te un moment lângă el pentru a simți puterea intenției tale și trimite acea energie pozitivă în el. După trei zile, scurge apa din borcan și scoate fotografia.

Această imagine deține acum puterea obiectelor, a apei și a intenției tale. Cât este încă umedă, ține imaginea între palme și închide ochii. Simte recunoștința pentru energia din ea! După aceea, lasă imaginea să se usuce la soare pentru a absorbi energie mai puternică și apoi pune-o într-un loc semnificativ – poate în geanta medicinală (folosită de șamani ca obiect personal de putere, pe altar sau între paginile unui jurnal sau carte pe care o citești regulat. Important este să pui fotografia într-un loc special unde o vei vedea des, pentru că îți va aminti angajamentul de a fi propriul tău vindecător și creatorul vieții tale.

Această ceremonie îți stabilește intenția de a te vindeca și îți oferă o reprezentare fizică a acestei intenții. Ambele sunt exprimate în fotografia pe care ai îmbibat-o cu energia acestor obiecte. Fotografia are acum această energie de vindecare. La fel și tu!

Traducere și adaptare după cartea lui Don Jose Ruiz – Geanta medicinală. Ritualuri și ceremonii șamanice pentru transformare personală.

Trimite unei prietene

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email