ARHIVA

Cum te poate ajuta ThetaHealing®

theta-healing

Am asistat în această săptămână la una dintre cele mai reușite prezentări a unui curs. Sunt o persoană căreia îi place să cunoască, să abordeze și să experimenteze tehnici de vindecare energetică. Deși îmi cumpărasem de vreo două luni cărțile de bază din Theta Healing, nu m-aș fi gândit că voi avea ocazia să întâlnesc atât de rapid și maestrul potrivit care să mă treacă de la nivelul de teorie la cel de practică… „Minunea” a venit prin Bianca Ștefănescu de la Bio Vivo Terapii, femeia adevărată care-și susține partenerul cu întreaga sa energie, fiindcă maestrul de Theta Healing este Sebastian Radu,soțul acesteia. Pe parcursul a trei ore, am învățat ce este Theta Healing, care sunt avantajele participării la un curs de acest gen, abantaje cuantificabile în viața mea și a clienților mei și am asistat la un joc frumos între întrebările firești ale oricărui căutător aflat pe drumul spiritualității și la răspunsurile prompte și pline de înțelepciune ale maestrului Sebastian Radu. Intro-ul în Theta Healing a stârnit rapid dorința de organizare la Oradea, în perioada 17-19 noiembrie 2017.

Ce este Theta Healing?

ThetaHealing® este una dintre cele mai puternice tehnici de vindecare energetică, este un proces de meditație ce creează vindecarea fizică, psihică și spirituală, accesibilă oricărui om care crede în Dumnezeu. Această meditație prin care se intră în starea Theta ne permite să accesăm subconștientul.

De ce să ne accesăm subconștientul?
Creierul uman este un organ ce emite continuu unde cerebrale de diferite frecvențe. Oamenii de stiintă au definit prin cercetare, cinci tipuri de unde cerebrale, pe care le-au botezat cu diferite nume Beta, Alpha, Theta, Delta, Gama. Undele cerebrale Theta sunt cele cu o frecventă de 4-7 cicli pe secundă și ele guvernează acea parte a minții noastre cuprinsă între conștient și subconștient. Ele păstrează amintiri și senzații și ne guvernează convingerile și comportamentele.
Prin însușirea acestei tehnici de terapie poți invăta cum să lucrezi la cele patru niveluri diferite a Tot Ceea Ce Ești: Nivelul Convingerilor de Bază, Nivelul Genetic, Nivelul Istoric și Nivelul Sufletului. Prin inlăturarea și înlocuirea Programelor din aceste patru niveluri, permitem corpului să invingă boală fizică și să elimine blocajele emoționale. Lucrul asupra Convingerilor ne va permite să creăm viața pe care ne-o dorim, fiindcă este adevărat că noi ne creăm propria realitate și suntem toți conectați la Dumnezeu.
În decursul vieții dobândim multe programe care ne susțin dar totodată și multe care ne împiedică în a ne îndeplini visul de a avea o viață fericită și plină de abundență. ThetaHealing este tehnica prin care conștientizam programele limitative din subconștient, ce ne blochează și le înlocuim cu programe benefice.

De ce să participi la un curs de Theta Healing?
ThetaHealing® ADN Base este un curs acreditat de THINK-ThetaHealing Institute of Knowledge din SUA, bazat pe un proces de meditație ce generează vindecarea fizică, psihică și spirituală. Participând la acest curs ThetaHealing®, lumea ta urmează să se deschidă în multe dimensiuni ale viziunii. Vindecările și citirile trupului nostru se bazează pe puterea gândirii și a rugăciunii focalizate. Pentru a constientiza necesitatea de a controla și focaliza gândirea, este important să descoperim cum functioneaza propriul subconstient si cum ne conduce el intreaga viata. Pentru a înțelege procesul, e necesar ca mai întâi să ne recunoaștem propriile capacități intuitive, să învățam tot ceea ce putem despre potențialul nostru inerent.

Ce vei obține?
Dacă îți dorești cu adevărat să manifești ceea ce îți dorești, du-te la curs!
* Vei obține ușurarea relaxării fizice
* Diminuarea stress-ului
* Creșterea calității verbale și de performanță I.Q
* Sincronizarea celor două emisfere ale creierului
* Te eliberezi de convingeri, jurăminte și legături ce nu mai sunt potrivite vieții tale
* Vei putea să ceri și să manifești ceea ce îți dorești și este benefic pentru binele tău suprem
* Vei fi pregătit să aplici în viața ta de zi cu zi tehnicile ThetaHealing® și să devii un terapeut și practician ThetaHealing®.

Cine este Sebastian Radu?
Acest curs este susținut de Sebastian Radu, practician si instructor certificat Theta Healing® ADN BASE, Theta Healing® ADN ADVANCED, Theta Healing® Manifesting and Abundance si practician certificat Theta Healing® DIG DEEPER si Quantum Touch®LEVEL I.

Ce primești la curs?
Participanții la cursul ThetaHealing® ADN Base primesc:
– Manualul cursului.
– Cartea ThetaHealing® scrisă de Vianna Stibal, tipărită la Editură Adevăr Divin
– Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge.
– Înscrierea pe site-ul oficial ThetaHealing, ca practician al tehnicii ThetaHealing®.

Informații suplimentare la telefon 0722391456 sau e mail: thetahealinginstructor@gmail.com

Trimite unei prietene

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email