ARHIVA

Da, un pas spre ACCEPTARE

inteligenta_infinita

Shonda Rimes, creatoarea și producătoarea serialelor de succes Anatomia lui Grey, Scandal și Medici în Santa Monica, a făcut un experiment: un an întreg a spus DA la orice venea spre ea. Indiferent ce și cum venea. Răspunsul ei a fost unul singur: DA.

Ce înseamnă, de fapt, acest DA? Repetă-l cât de des posibil, pe toate tonurile și în orice moment. Ai să simți o împăcare lentă, ușoară, lină cu Universul. În timp, vei experimenta și bucuria. La această concluzie a ajuns și marele filosof Arnaud Desjardins, care sugerează ca atunci când te confrunți cu o situație de nerezolvat, în fața căreia nu au mijloace să acționezi, spune un simplu DA. E un început pentru schimbarea stării în care te afli și un pas important spre seninătate.

De fapt, DA nu este doar un simplu cuvânt, ci o veritabilă mantră, care se amplifică în tine pe măsură ce o scandezi ca pe un slogan. În timp, cei vedea că îți reîncarcă bateriile, te conduce într-un dans al cosmosului, te reintegrează în Unitate.

DA este, totodată, o cheie extraordinară pentru a elimina adversitatea și a deveni imună la toate formele de negativism!

Per crucem ad lucem – În LUMINA Crucii lui Hristos

Atunci când te lovești de tot felul de greutăți, recitarea acestei mantre cristice reprezintă o modalitate de a transforma suferința într-o cale spre Lumină. Nu vei mai avea sentimentul de nedreptate, de abandon, deoarece știi că este un parcurs obligatoriu, un sacrificiu consimțit, la fel ca al lui Hristos, sacrificiul suprem pe care L-a condus de la cruce la Înviere.

Această mantră cristică dă sens testului prin care treci, bolii care te lovește brusc, pentru că la sfârșit piatra mormântului este dată la o parte și Mântuitorul învie!

Trimite unei prietene

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email