ARHIVA

De ce să te inițiezi în Flacăra Lavandă a Zeiței Quan Yin

initiere Quan Yin

Flacăra Lavandă a Zeiței Quan Yin, zeița compasiunii și a iubirii necondiționate, reprezintă doar o fracțiune din spectrul Flăcării Violete a Transmutării. Este componenta unei triade energetice provenite din acea flacără, și anume: Ametist, Purpuriu și Lavandă. Toate energiile care au la bază energia Violet, lucrează pentru transmutarea, transformarea, purificarea și alchimia divină care se referă la înlăturarea aspectelor nedorite și transformarea experiențelor noastre în lumină.

Energia lavandă provine de la Zeița Quan Yin, Bodhisattva compasiunii, care a deținut poziția de chohan al Razei Violet, înaintea Maestrului Saint Germain. Ea înca acționează în Flacăra Violet ca și sursa Flăcării Lavandă. Flacăra Lavandă este o versiune mai blândă a Flăcării Violete, cu aspecte legate de îngrijire, care se simte ca o energie cu puternice accente feminine.

Ce face Flacăra Lavandă

* îndepărtează cu blândețe energiile negative
* purifică lent câmpurile energetice și le readuce la starea de echilibru
* curăță blocajele ridicate împotriva Divinului Feminin ca și rezultat al condiționărilor sociale sau religioase
* dezvoltă un sentiment de pace interioară și de milă
* înlocuiește energia Flăcării Violet când aceasta pare prea puternică pentru noi
* vindecă traumele, fiind potrivită pentru cei care au nevoie de Iubirea Mamei

Simbolul Energiei seamănă cu o floare de lotus liliachie. Lotusul este considerat o floare de o înală spiritualitate, un simbol al iubirii necondiționate și al desăvârșirii. Deseori chiar Quan Yin este reprezentată ca fiind așezată pe o floare de lotus.
Această energie poate fi utilizată în paralel cu Reiki sau oricare alt sistem de vindecare energetică.
Zeița Quan Yin oferă inițiatului și niște daruri speciale: Bijuteriile Lotusului. Acestea se prezintă, de obicei, sub forma unor construcții energetice rotunde, de dimensiunea unui quarter, a unei piese de 50 de cenți sau poate a unei mingi de ping pong. Ele apar în multe forme, pot fi perfect sferice, sferice fațetate, pot să apară ca și cristale și, de asemenea, se pot transforma în lotuși.
Fiecare Bijuterie este impregnată cu diverse calități, cum ar fi Compasiunea. Fiecare are propria sa culoare și corespunde unei anumite chakre sau poziții în câmpul energetic. La momentul actual se consideră că există câte unul pentru fiecare chakră și, posibil, să fie chiar mai multe pentru anumite chakre, cum ar fi chakra inimii. Quan Yin a denumit aceste construcții ”daruri”. Se consideră că Bijuteriile Lotusului sunt oferite persoanelor (numite Purtătorii Bijuteriilor), pentru ca chakrele acestora să evolueze, transformându-se în forme perfecte.

Informații suplimentare și programări: Dorina Dabija, maestru REIKI și facilitator Constelații familiale
+40726 779 526,
www.reikihelpcenter.ro (se pot desfășura terapii individuale, inclusiv online, pe Skype)

Trimite unei prietene

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email