ARHIVA

Deschide o ușă către inima ta cu Michelle Pacheco

Michelle

Seria cadourilor oferite de Fundația Life 2008 a continuat în această săptămână cu un workshop practic susținut de Michelle Pacheco, maestru Reiki și terapeut acreditat în cursul intensiv al Meditatiei Inimii, curs creat de profesorul Drunvalo Melchizedek, bazat pe munca sa de peste 40 de ani, autorul celebrelor cărți Floarea Vietii (vol I si II), Spatiul Sacru al Inimii și Serpent of Light. „In inima voastră există un spațiu unde toate polaritățile opuse dispar și unde există numai unitate. Puteți învăța să vă mișcați spiritul în acel mic spațiu și când
sunteți acolo, vă veți găsi în centrul universului. În acel moment, voi și Dumnezeu sunteți unul și orice visați devine realitate dacă doriți”- Drunvalo Melchizedek. Pornind de la această descoperire a lui Drunvalo, Michelle Pacheco a explicat orădenilor prezenți la workshop-ul găzduit de Fundația Life 2008 despre pașii și meditații ce ne centrează în inimă.
De asemenea, Michelle Pacheco a vorbit despre importanța exercițiilor de respirație, a banalului căscat sau oftat, ce ne curăță și ne eliberează de energiile negative acumulate pe parcursul zilei.

Despre ce înseamnă centrarea în inimă, tehnică pe care Michelle Pacheco o predă în cursurile sale speciale de Trezirea Inimii Iluminate, despre sesiunile de respirație conștientă ce ajută la găsirea și utilizarea canalelor de comunicare cu Sursa Divină, puteți afla din materialul video de mai jos:

Trimite unei prietene

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email