ARHIVA

Despre autenticitate cu Mirela Codilă, maestru Reiki – VIDEO

interviu Mirela Codila

Despre ce inseamna sa fii autentic, despre riscurile la care te expui traind asa cum iti doresti, despre cum te poate ajuta Reiki sa treci prin acest proces de transformare, poti afla din interviul acordat de Mirela Codilă, cunoscut maestru Reiki si psiholog.

Marele OSHO spunea, referindu-se la CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII AUTENTIC:

„A fi autentic înseamna a fi sincer cu propria persoana.
Cum poti sa faci acest lucru? Trebuie sa-ti amintesti trei lucruri.
Primul, sa nu asculti niciodata de nimeni, oricum ti-ar spune sa fii – tu sa nu asculti decât de vocea ta interioara si sa fii cum vrei tu sa fii. Altfel, îti vei irosi întreaga viata.
Tine minte, trebuie sa fii sincer cu propria persoana. Ea te poate pune în situatii periculoase; atunci te îndrepti spre pericol, dar fii sincer cu tine. Exista posibilitatea ca într-o zi sa te bucuri de împlinire interioara.

Întotdeauna sa dai ascultare fiintei tale; nu permite altora sa te manipuleze si sa te controleze. Exista multe persoane de genul acesta – toata lumea este gata sa te controleze, toata lumea este pregatita sa te schimbe, toata lumea este gata sa te îndrume într-o directie spre care nu vrei sa mergi. Toata lumea îti ofera un ghid pe care sa-l urmezi în viata. Acel ghid exista în interiorul tau; tu ai schema pentru a te ghida.

A fi autentic înseamna a fi cinstit cu tine însuti. Este un fenomen foarte, foarte periculos; numai unele persoane îsi pot asuma acest risc. Dar, ori de câte ori oamenii si-l asuma, nu au decât de câstigat. Ei ating frumusetea, gratia, multumirea, lucrurile pe care nu ti le poti imagina.

Daca toata lumea pare atât de frustrata, atunci motivul este ca nu au dat ascultare vocii interioare… Întotdeauna sa-i dai ascultare si sa nu asculti de nimic altceva. Sunt nenumarate tentatii în jurul tau pentru ca oamenii propovaduiesc propriile alegeri, iar lumea este un supermagazin, si toti sunt interesati sa-ti vânda bunurile lor; toata lumea îti vinde ceva. O sa înnebunesti daca o sa dai ascultare prea multor vânzatori. Sa nu asculti de nimeni, doar închide ochii si asculta vocea interioara. Despre acest lucru este vorba în meditatie: da ascultare vocii din interior. Acest este primul lucru pe care trebuie sa-l faci”.

Trimite unei prietene

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email