ARHIVA

Fraza care vindecă relația cu mama/tata

family

Viața ne este guvernată de principii care funcționează dincolo de dorințele și îndoielile noastre. Dacă, pe de o parte, beneficiem de liberul arbitru, pe de altă parte, propria existență ne este puternic influențată nu numai de predecesorii direcți, în speță, de părinți, ci și de membrii unei vaste constelații familiale. Constelația familială ne influențează destinele într-o asemenea măsură, încât putem suferi și muri „din solidaritate”, fără a înțelege legăturile cu membrii ei, care au trăit mai multe generații înaintea noastră.
Referindu-se la subiectul părinți, Bert Hellinger, părintele terapiei Constelațiilor Familiale, spunea că: „Viața vine de departe. Părinții sunt doar poarta către ea. Și, dacă în loc să te fixezi asupra părinților, vei privi originea vieții și vei lua viața în considerare pornind de aici, atunci o vei trăi cu plenitudine, indiferent ce s-a întâmplat cu părinții tăi”. Tot Hellinger considera că atunci „când îți respecți mama și o simți în spatele tău, pari un pic mai în vârstă”.
Relația cu mama/tata este, așadar, una extrem de importantă. Iată fraza vindecătoare pe care copilul, indiferent de vârstă, o adresează unuia dintre părinți sau amândurora, dar pe rând, indiferent dacă acesta trăiește sau s-a întors Acasă, în cadrul unei sesiuni de terapie:

„Dragă mamă/tată, te iubesc din toată inima! Îți mulțumesc pentru Darul Vieții, cu prețul întreg pe care tu l-ai plătit ca să mi-l dai și cu prețul întreg pe care eu l-am plătit ca să-l primesc de la tine! Tu ești mare și eu sunt mic! Nu pot face ceva să schimb greutatea vieții tale, dar dacă ai ceva bun pentru mine, primesc, restul rămâne la tine! Și cu bunul pe care îl iau de la tine, mă duc în viața mea și destinul meu și am să fac ceva bun și frumos și în acest fel de onorez! Te iubesc!”

Rostirea acestei fraze nu doar că aduce eliberarea poverii sentimentelor nerostite, ci duce și la o reașezare firească a ordinii în familie și la îmbunătățirea relației copil-părinte și, implicit, a câmpului energetic al familiei.

Informații suplimentare și programări:
Dorina Dabija, maestru REIKI și facilitator Constelații familiale,
+40726 779 526,
www.reikihelpcenter.ro (se pot desfășura terapii individuale, inclusiv online, pe Skype)

Trimite unei prietene

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email