ARHIVA

Mandala personală, o altă cale către Sine

mandala-day-26021977

L-am întâlnit pe Răzvan Decuseară într-o tabără de spiritualitate organizată în vara acestui an la cetățile dacice de buna mea prietenă, Dorina Dabija. M-a impresionat încă din primele clipe, ascultându-l cum povestea despre pasiunea sa pentru mandale și cum reușea într-un mod extrem de rapid să facă o analiză pertinentă doar la o primă privire a unei mandale personale generată de o aplicație mobilă. Am fost impresionată întotdeauna de frumusețea geometrică a unei mandale, de jocul de culori, de ceea ce transmitea din punct de vedere artistic. De la Răzvan am învățat că mandale îmi poate arăta care este misiunea mea în viață, de ce am venit pe Pământ, ce lecții am de învățat și ce am de făcut etc. De fapt, acestea sunt întrebările pe care ni le punem, la un moment dat, fiecare dintre noi, indiferent dacă suntem sau nu pe drumul de spiritualitate…

Răzvan Decuseară este unul dintre cei mai profesioniști analiști dn țară în acest domeniu fascinant. El scrie – cu sfințenie – în fiecare zi, pe blogul său http://mandalesioameni.blogspot.ro, o analiză completă a zilei respective. Analiza sa e ma mult decât un banal horoscop sau o citire astrologică a modului în care se învârt planetele. Mandala lui Răzvan e chiar o cale sigură către sine, un mijloc eficient de autocunoaștere.

Despre mandale a scris foarte frumos Răzvan Decuseară pe blogul lui: „Am observat, analizând mii de mandale, ca oamenii, în marea lor majoritate şi-au descoperit, mai greu sau mai ușor, drumul lor și asta este bine. Dar, mulți dintre ei, încă se simt neîmpliniți, simt că au obstacole de trecut și nu știu care sunt acele obstacole, deși au avut „semnale” din diferite surse.
Există „restanţe” cu care am venit din alte vieți și a căror rezolvare ne-ar putea deschide mai mult drumul către misiunea noastră în viață, ne-ar ajuta sa o vedem şi să o manifestam mult mai clar.
Mandalele, prin modul lor de construire, pornind de la data de naștere, ne ajută să ne descoperim acele lucruri pe care le mai avem de rezolvat, acele lucruri care ne împiedică să ne manifestam la maxim potenţialul nostru, ne ajută să înţelegem de unde ne vin bolile, iar prin conexiunea pe care ne-o oferă cu Sinele Superior, ne ajută să vedem, de acolo de sus, ceea ce de multe ori ne este dificil să vedem de aici de jos, sa înţelegem de ce Universul ne-a dat înzestrările pe care le avem şi ce aşteaptă să realizam noi cu ele.
Prin intermediul acestei pagini îmi doresc să înțelegeți cat mai multe lucruri despre mandale, iar prin cursurile pe care le susțin, să ajungeți să vă interpretați propria mandală și să interpretați și celorlalţi mandalele lor, ajutându-i astfel să se descopere pe ei înșiși”.

„Haideți, așadar, să învățăm sa aprindem „lanterna” și să ne luminam drumul pe care-l avem de parcurs!”, este îndemnul lui Răzvan Decuseară.

Dacă vrei:
* să te cunoști
* să te înțelegi
* să primești răspunsuri
* să afli ce e bine să faci ca să îți împlinești destinul

Contactează-l pe Răzvan Decuseară! Interpretarea mandalei personale se poate face fie faţă în faţă, fie prin telefon sau Skype. Programările se pot face la telefon: 0752.11.67.68 sau pe e-mail la decrvl@gmail.com. Şedința durează o oră.

Trimite unei prietene

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email